Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Kallavesj’ 10.-12.4.

31.03.2015

KirjoittajaKiti Westerback

Veneilyn, matkailun ja vapaa-ajan suurtapahtuma, Kallavesj’-messut, järjestetään tänä keväänä jo 52. kerran. Veneet valtaavat Kuopio-hallin pääsiäisen jälkeisenä viikonloppuna eli 10.-12.4.

Ilmaiseksi sisään

Messuilla on esillä veneuutuuksia mm. Bellalta, Flipperiltä, Quicksilveriltä ja Jeanneaulta. Mukana on helmikuussa Helsingin venemessuilla huomiota ulkomaita myöden herättänyt, oppilaitosten ja yrityksen yhteistyössä syntynyt Celeri-vene. Messuilta löytyvät välineet kesän vauhdikkaaseen vesiurheiluun – wakeboardit, SUP-laudat ja vesisukset.

Pitkän tauon jälkeen messuilla on mukana myös uusia vesijettejä. Kovemman vauhdin ystäville nähtävää tarjoavat LukuRacing-kilpaveneilytiimi ja Magnus Sederholmin F4-vene.

Yksinpurjehtija Ari Huuselan Route du Rhum -kisan vaiheita voi ihailla Jari Salon valokuvissa.

Kallavesj’ 2015 -messujen teema on ”Turvallisesti Vesillä”. Esiintymislavalla kuullaan tietoiskuja mm. juniori- ja kevytveneilyn tulevaisuudesta ja auditoriossa järjestettävien yleisöluentojen aiheena ovat teeman mukaisesti veneilyturvallisuus ja venevakuutukset. Yleisöluennoilla saadaan vinkkejä myös ympäristöystävälliseen veneilyyn ja kuullaan venealan koulutuksen uusista tuulista Kuopiossa.

Perjantaina esiintymislavalla on luvassa Emilia Tengvallin ja Heikki Materon sirkusesitys, lauantaina messuyleisöä viihdyttää Veeti Kallio ja sunnuntaina luvassa on varsinkin perheen pienimpiä paikalle houkutteleva Taikuri Alfrendo.

Kallavesj’-messut avaa perjantaina 1o.4. klo 13 Suomen Meripelastusseuran toimitusjohtaja Jari Piirainen.

Tapahtumaan on ilmainen sisäänpääsy.

www.kallavesj.fi

X