Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

KAIKILLA VESILLÄ POHJOISESTA ETELÄÄN

Targasta on vuosien saatossa muodostunut yleisnimitys yhteysveneille, joiden tärkeimmät ominaisuudet ovat merikelpoisuus, ajettavuus ja laatu.

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: OY TARGA CENTER AB

Targa on suomalaisessa veneilyssä legenda. Ja vaikka legendaksi kasvetaan ajan kanssa, Targa on ollut legenda jo syntymästään yli 40 vuotta sitten. Tarkoituksenmukaisuus, käytännöllisyys, turvallisuus ja laatu ovat kaikki korvaamattomia tekijöitä legendan synnyssä, mutta Targan syvimmässä ytimessä on aina ollut merikelpoisuus.

Targa on kotoisin Pohjanmaalta, missä merikelpoisuutta on aina osattu vaalia. Merellä kulkijaa ei saaristo suojaa ja tuuli puhaltaa Pohjoisnavalta saakka.

Pohjanlahden rannoilla on aina suhtauduttu vakavasti veneen rakennukseen ja turvallisuuteen – ja ylpeydellä. Kun merellä on liikuttava säässä kuin säässä, turvallisuus korostuu. Siksi Targaan luottavat myös viranomaiset, aina Grönlantia myöten.

Targa on rakennettu tinkimättömällä ammattitaidolla, parhaita perinteitä kunnioittaen niin turvalliseksi kuin vene voi olla. Se on ollut eturivissä alusta saakka. Se on kaikkien ympärikäveltävien yhteysveneiden edelläkävijä.

Targa poikkeaa edukseen monista veneistä. Sisustus on puuta, ei laminaattia, ja sen rakentavat puusepät yksilöllisesti kuhunkin veneeseen. Ei ole olemassa kahta identtistä Targaa.

Puutyön laatu on asia, johon veistämöllä – veistämöllä, ei tehtaassa – on kiinnitetty valtavasti huomiota. Toinen ylpeydenaihe on tekniikka. Targa käyttää veneissään uusinta tekniikkaa, ja asennukset tehdään ilman kompromisseja, työvenemäisellä tarkkuudella.

Vaikka Targan ulkoisessa olemuksessa on edelleen tunnistettavissa alkuvuosien yhteysvenemäinen ilme, on se etääntynyt pelkästä yhteysveneestä pitkälle matkaveneen suuntaan. Merikelpoisuuden ja turvallisuuden rinnalle tärkeäksi ominaisuudeksi on noussut mukavuus.

Suuri salonki, joka tarjoaa runsaasti suojaisaa tilaa taittaa matkaa, ja tilavat makuukajuutat ovat Targan nykypäivää. Poikkeuksellisen hyvä äänieristys lisää mukavuutta.

Ei olekaan ihme, että Targa on poikkeuksetta kerännyt kiitosta niin koti- kuin ulkomaisten veneilylehtien testeissä.

The 4 x 4 of the Sea – mainoslause vuosien takaa – on todellisuutta tänäkin päivänä.

VALMISTAJA: OY BOTNIA MARIN AB www.targa.fi
MYYJÄ: OY TARGA CENTER AB www.targacenter.fi

 

X