Tilaa
Testit

Terhi 475 BR – Paljon pienissä mitoissa

Terhillä on pitkä kokemus ”mökkiluokan” menestysmallien luomisesta. Trendikkäästi erillispenkeillä kalustettu 475 BR on seuraava ehdokas.

05.05.2017

KirjoittajaTimo Sarkkinen

KuvaajaTimo Sarkkinen ja Juha Virtanen/Otavamedia

Viime kaudelle esitelty 475 BR on Terhin vastaus mukavuuksia kaipaaville asiakkaille. Erillisistuimilla varustettua tuplapulpettimallia on maineikkaalta merkiltä varmasti odoteltu, onhan esimerkiksi kova kilpailija Suvi ehtinyt pyöräyttää jo kolme sellaista enemmän tai vähemmän Terhiä hipoviin kokoluokkiin.

Tilastot todistavat, että 475 BR:n alkutaival on valmistajalle pullon poksautuksen arvoinen: 103 myytyä venettä on saavutus, johon mikään muu rekisteröinnin piiriin kuuluva moottorivenemalli ei viime vuonna yltänyt. Kauas taakse jäi muiden muassa samaan runkoon perustuva rinnakkaismalli Twin C, jota vastaavasti myytiin kolmisenkymmentä.

Aika näyttää, mikä on Twin C:n kohtalo Terhin mallistossa. Moni muu merkki on tyystin luopunut peräpenkiltä ohjattavista tuplapulpettimalleista. Nyt halutaan veneitä, joissa koko porukka matkustaa sosiaalisesti ja suojaisasti pulpettien takapuolella.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X