Tilaa
Testit

Arkistoesittely: Sea Ray 320 Sundancer – Enemmän aurinkoa

Venevalmistajat panostavat uutuusmalleissaan kansi- ja avotilojen toimivuuteen. Tämä näkyy myös Sea Rayn uudessa 320 Sundancerissa.

23.12.2020

Kirjoittajaja kuvat Seppo Evinsalo

Kauniina kesäpäivinä arvostaa venettä, jossa koko miehistö voi valita mieluisen istumapaikan auringossa. Takana ovat ajat, jolloin osa joukosta istui pimeässä kajuutassa näkemättä aurinkoa kuin heijastuksina pienissä ikkunoissa.

Sea Rayn uudessa, 310-mallin korvaavassa 320 Sundancerissa suunnittelun lähtökohtana on ollut tarjota koko veneväelle taatusti aurinkoiset ja mukavat oltavat, sekä ajon aikana että satamassa. Niinpä veneen halutuimmat istuma- ja löhöilypaikat löytyvät keulakannelta. Kolme vierekkäistä, muhkeaa aurinkotuolia on varustettu käsinojilla ja säädettävillä, paksuilla patjoilla. Kääntämällä patja polvitaipeiden kohdalta hieman korkeammalle voi varmistaa, että pysyy tuolilla tiukoissakin kaarteissa ja äkkipysäytyksissä.

Patjojen verhoilu näyttävine tikkauksineen on De luxe -luokkaa, mikä on ominaista tälle veneelle. Aurinkotuolien yhteyteen voidaan asentaa myös pöytä pientä naposteltavaa varten. Myös telineet juomille löytyvät vierestä.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X