Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Jet Ski King’s Cup, Pattaya: Marjak neljäs

04.12.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Pancho Marjak

Lokakuussa vesijettien MM-pronssia Arizonassa voittanut Pancho Marjak puolusti viimevuotista World Cup -voittoaan viikonloppuna Thaimaassa.

Marjak jäi Yamaha FZR -jetillä Pro Am Stock -luokassa täpärästi palkintopallilta sijoittuen neljänneksi.

Vesijettipiireissä puntaroidaan jatkuvasti kumpaa kisaa kilpailijat arvostavat enemmän: MM-kilpailuja USA:ssa vai World Cupia Thaimaassa.

– Vaikea sanoa. Ehkä MM-kisoissa ovat kuitenkin kaikki kovimmat kuljettajat paikalla. Mutta World Cupissa puitteet ja fiilis on parempi. Lisäksi täällä on kohtuullisen hyvät palkintorahat. Tämä World Cup näytetään täällä myös livenä televisiossa, Marjak tietää.

Pro Am Stockin lisäksi Marjak kilpaili myös Expert Limited -luokassa, jossa hän oli 8:s. Lajin suomalaisässä ajaa molemmissa luokissa samalla kalustolla, vaikka ET-luokassa viritysaste olisi vapaampi.

Marjakin lisäksi World Cupissa suomalaisista kilpailivat Sammy Pajalin ja Henri Vainio. Pajalin oli Pro Am Stock -luokassa 17:s ja Expert Limited -luokassa 13:s, Vainio Pro Am Stock -luokassa 18:s, Pro Am Runabout Open -luokassa 16:s ja yli 35-vuotiaiden Expert Veterans Runabout Open -luokassa 15:s.

Lisätietoja

 

X