Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Itämeri-näyttely Helsingin Musiikkitalossa

22.02.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Jukka Nurminen

Jukka Nurmisen Vedenalainen Saaristomeri -valokuvanäyttely on avattu osana Puhdas Itämeri -hyväntekeväisyyskonserttia.

Konserttiyleisö saa musiikin lomassa nauttia vedenalaisesta maailmasta, johon monet veneilijät laskevat kesäisin ankkurinsa, mutta vain harvat ovat omin silmin nähneet. Kuvat muistuttavat, miksi konsertti järjestetään ja kertovat, miltä meri parhaimmillaan näyttää. Kuvat on otettu myöhään syyskesällä ja syksyllä, jolloin näkyvyys veden alla on tarpeeksi hyvä vedenalaisten maisemien monimuotoisuuden tallentamiseen.

Näyttely on esillä 17.3. asti ma-pe klo 8-22 ja la-su klo 9-22 (aukioloajoissa voi olla poikkeuksia konserteista tai muista tapahtumista johtuen).

Valeri Gergijevin ja Krzysztof Jablonskin tähdittämään John Nurmisen Säätiön hyväntekeväisyyskonserttiin 26.2. klo 19 saa vielä lippuja Lippupisteestä (alk. 78,50 e + mahd. palvelumaksut). Konsertissa kuullaan Pjotr Tshaikovskin pianokonsertto nro 1 ja Jean Sibeliuksen Sinfonia nro 1.

Yle lähettää konsertin Radio Yle 1:ssä keskiviikkona 6.3. klo 19 ja Yle Teemalla helatorstaina 9.5. Konsertista on myös suora videolähetys Ylen verkkosivuilla konserttipäivänä 26.2. www.yle.fi/klassinen.

Konsertin tuotto ohjataan kokonaisuudessaan säätiön Puhdas Itämeri -hankkeisiin.

Lisätietoja

Kuva: Jukka Nurminen

X