Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Ilahduttava, uusi Hanse 315

18.11.2015

KirjoittajaPasi Nuutinen

Suurten pursivalmistajien pienimmät asuttavat mallit näyttävät vakiintuvan 30 jalan rajan yläpuolelle. Siihen osuu myös saksalaisen Hansen uutuus, talven messuilla esittäytyvä 315.

Hanse-uutuus on ennakkotietojen perusteella kiinnostava sekoitus asuin- ja purjehdusominaisuuksia. 1,85-metrinen ja 1500 kg painava vakioköli sallinee kohtuullisen reivirajan 47 m² kryssipurjeilla, jolloin edessä on itsejalustava rullafokka. Avotuulille voimaa antaa genaakkeri.

Ilahduttavaa on nähdä pitkästä aikaa vakiona tarjolla vanha, kunnon pinnaohjaus. Sille vaihtoehdoksi tarjotaan tuplaratteja, jolloin avotilan keskelle saa klaffipöydän. Uimatasoksi lasketaan nykytapaan koko perälauta.

Keulakajuutan saa normaalisti ovella suljettavana tai avoimella laipiolla, ja sen V-vuoteeksi tarjotaan kolmea eri kokoista vaihtoehtoa. Peräkajuutan vuode on poikittain.

L-pentteri on styyrpuurin puolella ja sen edessä sijaitsee sohva sekä klaffipöytä. Vastapäinen sohva on riittävän pitkä nukkumiseenkin ja sen peränpuoleisessa päässä on taittuva karttapöytä. Toiletti on tilava, mutta ilman erillistä suihkutilaa.

Maahantuoja Merella on ilmoittanut Hanse 315:n verolliseksi lähtöhinnaksi 78 182 euroa.

 

Tekniset tiedot

Hanse 315

Pituus 9,62 m
Leveys 3,35 m
Syväys 1,85 m
Uppouma 4 700 kg
Kölipaino 1 500 kg
Purjeala 47 m2
CE-luokka A

Suunnittelija 
judel/vrolijk & co
Valmistaja 
Hanse Yachts, Saksa, www.hanseyachts.com

 

Lue myös nämä

X