Mainos

Falcon – Hyvää kannattaa odottaa

Mallisto suunniteltiin erityisen huolellisesti, sillä Bella-Veneet Oy valmistaa ensimmäisen alumiinirunkoisen veneensä suoraan kilpailtuun Bow Rider -luokkaan.

09.01.2018

KirjoittajaBella-Veneet Oy / Falcon Boats

Asiakkaiden veneilylle ja veneille asettamat vaatimukset ovat muuttuneet. Tutustuimme huolella markkinoiden vaatimuksiin ja lähdimme liikkeelle nöyrällä asenteella, Bella-Veneet Oy:n toimitusjohtaja Raimo Sonninen kertoo.

KUN BELLA-VENEET Oy:n yli 40 vuoden veneenrakennusosaaminen yhdistettiin ähtäriläisen alumiiniosaaja Campnou Oy:n tietämykseen alumiiniveneistä, syntyi Falcon – vene, josta olemme ylpeitä. Sen suunnitteluun käytettiin runsaasti aikaa, ja lopputuloksena syntyi upea ja monipuolinen vene, joka ylitti odotuksemme niin ajo-ominaisuuksiltaan kuin käytettävyydeltään.

Falconin ominaisuudet ovat ainutlaatuiset. Rungossa on hyödynnetty Campnou Oy:n vankkaa ammattitaitoa ja kokemusta alumiiniveneistä sekä käytetty ainoastaan parhaita materiaaleja ja teknisiä ratkaisuja. Toimintojen ja ominaisuuksien suunnittelussa olemme huomioineet niin loppukäyttäjien kuin jälleenmyyjien näkökulmat, Sonninen kertoo.

FALCON-ALUMIINIVENEIDEN nyt esiteltävät mallit ovat kaikki suosittuja Bow Rider -avovenemalleja, jotka taipuvat ominaisuuksiltaan moniin käyttötarkoituksiin. Samaa, hyvillä ajo-ominaisuuksilla varustettua venettä voidaan käyttää yhteys- ja retkiveneilyssä, huviveneilyssä ja vesiurheilussa. Vankkoina ja monipuolisina alumiiniveneinä Falconit toimivat niin huolettomina perheveneinä kuin heitto- ja uistelukalastuskäytössä. Monikäyttöisyyttä lisääviä teknisiä ratkaisuita veneisiin on suunniteltu useita, kuten helposti esiinkäännettävät tasot, jotka muuntavat veneen hetkessä tilavasta ja käytännöllisestä kalastusveneestä viihtyisäksi huviveneeksi.

Veneet saivat esittelynsä jälkeen paljon kiitosta kansainväliseltä venealan lehdistöltä ja jälleenmyyjiltä. Saadut kehitysehdotukset tuotantoveneiden varustelun, yksityiskohtien ja ominaisuuksien loppuun hiomiseksi on huomioitu, ja kuluttajan ulottuvilla on nyt laadukas, monipuolinen ja viimeistä yksityiskohtaa myöden huolellisesti suunniteltu suomalainen alumiininvene, Raimo Sonninen summaa.

VALMISTAJA: BELLA-VENEET OY www.falconboats.fi

X