Tilaa
Mainos

Huoletonta ja edullista veneilyä RAJATTOMASTI KAIKKIALLA

28.02.2022

KirjoittajaKaupallinen yhtesityö: SKIPPERI

Skipperi Fleet on huoleton ja riskitön vaihtoehto omistamiselle ja perinteiselle venevuokraukselle. Suomessa käytössäsi on yli 170 erikokoista Yamarin Cross -venettä kuukausimaksua vastaan yli 10 kaupungissa ja yli 25 satamassa Suomessa. Voit nauttia eri vesistöistä, missä ikinä liikutkin, myös ulkomailla.

Veneet ovat suosittuja Yamarin Cross Bow Ridereita (54 BR, 57 BR ja 62 BR). Tulevalle kaudelle laivueeseen lisätään myös katettu Cross Cabin 60 C. Tyylikäs Yamarin Day Cruiser 63 DC on tilattavissa lisämaksusta.

Veneet ovat käytössäsi koko kauden 2022 ajan (1.5.–31.10.). Kaikki veneilyn kiinteät kustannukset ja veneiden ylläpito on sisällytetty kuukausihintaan. Maksat vain polttoaineesta. Tarvitset veneilyyn ja veneen tankkaukseen vain puhelimen, sillä veneiden varaukset ja käyttö tapahtuu puhelimen sovelluksella. Veneisiin on lisätty myös teknologiaa, esimerkiksi plotteriin ilmestyvät varoitukset nopeusrajoituksista ja aallonmuodostuksesta. Lisäksi sovelluksesta löytyy satoja kohdevinkkejä retkille.

Skipperi Akatemian koulutusmateriaalit, kaikille pakollinen veneilytaitotesti ja käytännön veneilykoulutus sisältyvät hintaan. Käytännön koulutus edellytetään aloittelevilta veneilijöiltä. Skipperi huolehtii kapasiteetista ja veneiden ylläpidosta. Palvelun käyttäjistä 90% (2019–2021) suosittelee palvelua ja ylistää sen helppoutta, vaivattomuutta sekä hintalaatusuhdetta.

Lue myös nämä

X