Mainos

Humminbird – markkinoiden tarkin viistokaikuluotaus

09.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä Humminbird-kaikuluotaimet

Veneily ja kalastus mullistuivat aikoinaan melkoisesti, kun kaikuluotaimet tulivat kuluttajien ulottuville. Humminbirdin nykyiset mallit ovat kehittyneet eteenpäin vähintään yhtä suuren harppauksen – ero perinteisiin kaikuluotaimiin on valtava. Nykyaikaisissa kaikuluotaimissa on ominaisuuksia, jotka ymmärtää oikeastaan kunnolla vasta, kun ne näkee itse käytännössä. Esimerkiksi MEGA Imaging™ tuottaa tarkimman ja selkeimmän kaikuluotaimen kuvan niin Side- kuin Down Imaging™ -näkymissäkin. Kaikissa Humminbird-kaikuluotaimissa on huikaisevan kirkas näyttö, josta kuvaa on helppo katsella kirkkaallakin auringonpaisteella. Humminbird® CHIRP tuottaa koko Humminbird-kaikuluotaimet SOLIX- ja HELIX-mallistojen kaikuluotainkuviin tarkemmat ja yksityiskohtaisemmat kalakaaret, vähemmän kohinaa sekä mahdollisuuden luodata suurempia syvyyksiä.
Entä miltä kuulostaa kaikuluotain,joka toimii yhdessä Minn Kota -sähkö-keulamoottorin kanssa? Voit vaikkapasäätää moottorisi seuraamaan haluamaasi syvyyskäyrää ja keskittyä kalastukseen.

AUTOCHART® LIVE -toiminnolla voit luoda itse tarkkoja kartta-aineistoja alueista, joista ei ole olemassa pohjakarttaa tai täydentää olemassaolevia karttoja. SOLIX-luotaimien ruutunäkymää voi muokata juuri sellaiseksi kuin haluaa. Laitteiden yhdistäminen erilaisksi kokonaisuuksiksi on helppoa Ethernet- ja Bluetooth®-yhteyksien ansiosta. Kuten sanottua, eron uuden ja vanhan tekniikan välillä voi kunnolla ymmärtää
vasta, kun sen näkee käytännössä. Tule tutstumaan Humminbirdin uutuuksiin Venemessuille helmikuussa 2018.

MAAHANTUOJA: NORMARK www.humminbird.fi

X