Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Heijastavia kirjaimia

08.02.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Idea-Helsinki

IdeaHelsinki on kehitellyt heijastavia tarrakirjaimia ja numeroita, jotka näkyvät pimeässä jo pelkän kännykän valolla yli kymmenen metrin päästä.

Tällä hetkellä myynnissä on kaikkia kirjaimia ja numeroita jo 3,5 sentin korkuisina tai 9 sentin korkuisina. Väreinä ovat joko hopea tai fluorisoivan kullan väri.

Heijastavat tarratuotteet on tarkoitettu kaikenlaiseen merkintään sisällä ja ulkona, paikoissa mihin tulee huonosti valoa.

Heijastaville numeroille ja kirjaimille löytyy käyttöä esimerkiksi veneiden rekisterinumeroina ja niitä voidaan käyttää myös venesatamissa laituripaikkojen tai poijujen numerointiin.

Venekerhot voivat puolestaan käyttää niitä muihinkin opasteisiin, niin venesatamassa kuin venekerhon saarikohteissa, missä valaistusolosuhteet eivät välttämättä ole parhaat mahdolliset ainakaan enää syyskesän pimenevissä illoissa.

Tuotteella on PRH:n hyödyllisyysmallisuoja.

Tarrojen taustalevyksi on saatavilla myös 15 x 12 cm kokoinen musta tai harmaa muovilevy. Se soveltuu erityisesti kohteisiin missä seinäpinta on epätasainen, kuten puu tai betoni.

Lisätiedot

 

Lue myös nämä

X