Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Hallberg-Rassy 400 – Avotilaa perään asti

18.05.2021

Kirjoittajapasi nuutinen

Hallberg-Rassy tunnetaan keskiohjaamoistaan, mutta tavanomaisemmatkin kansiratkaisut se hallitsee. Sellainen on uudessa HR 400:ssa, lyhyen ajan sisällä jo toisessa 40-jalkaisessa mallissa.

Rungoltaan ja rikiltään ne ovatkin samat, German Frersin käsialaa ja maltillisen moderneja pitkän matkan pursia. Vaikka keula ja kahdella peräsimellä varustettu perä ovat nykytyyliin kantavia, uppoama on silti kohtalaisesti keskitetty rauhallisten liikkeiden takaamiseksi suuressa mainingissa.

Avotilan jatkaminen perään asti tekee siitä luonnollisesti suuremman. Suojaisuutta antavat tuulilasi ja korkeat reunukset, mutta perän jättäminen avoimeksi on yllätys. Nostimet ja säädöt on tuotu laitavinsseille. Niitä operoidaan manuaalisesti rattien etupuolelta tai sähköisesti pedestaalin kytkimistä; samoin tuulilasin keulanpuolelle sijoitettua levankia.

Perässä on yksi tai kaksi kajuuttaa ja salonkiin on tarjolla kolme erilaista sohvajärjestelyä. Erikoisuus Hallberg-Rassylle on se, että ensimmäisen kerran omistajakajuutta on sijoitettu keulaan. Sen mitoista ja varustelun runsaudesta ei silti tarvitse tinkiä missään kolmesta sisustusvaihtoehdossa.

Lisätiedot Hallberg-Rassy

 

X