Tilaa
Uutiset

Galeonin uutta sukupolvea – Galeon 440 Fly

20.06.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Tony Castron yhteistyö Galeonin suurten matkaveneiden suunnittelijana jatkuu flybridge-malliston neljännessä sukupolvessa. Ennakkotiedot on julkistettu malleista 450 HTC ja 440 Fly, joka korvaa suosikkivene 420 Flyn.

Hallitseva piirre ulkoa päin on melkein keulasta asti vahvasti esiin työntyvä levennys ikkunanauhoineen. Se tuo tilaa ja valoa sisälle, jossa keulakajuutta lähenee mitoiltaan salongin alle sijoittuvaa, läpi rungon ulottuvaa omistajasviittiä. Kolmas kajuutta ja kaksi toilettia sijoittuvat edellisten väliin.

Pääkannella pentteri on paapuurin puolella ja uuden sivuoven saanut ohjaamo vastalaidalla. Salonki sohvineen ja ruokapöytineen jatkuu lasiovien kautta takakannelle, jonka oleskelutilaa avataan entistä suuremmilla, avautuvilla laidoilla hulppeaksi aurinkoterassiksi.

Yläohjaamokin on täysmittainen oleskelutila, sillä se ulottuu kovan katteen perään saakka ja on varustettu laitasohvien lisäksi grillipentterillä.

450 HTC tehdään samalle rungolle, joten myös moottorivaihtoehdot ovat samat: joko Volvo Penta D6 akselivedolla 440 tai 480 hevosvoimaisena, tai Volvo Penta IPS600 -vetolaite. Maahantuoja kertoo 440 Fly:n hinnaksi kaudelle 2023 alkaen 758 000 € (ALV 24%).

Lisätiedot

Galeon

GN Boats

Galeon 440 Fly

Lue myös nämä

X