Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Galeon 420 Fly puhuttelee pohjoismaisia asiakkaita

16.02.2012

KirjoittajaPaula Koski

Kari Hautala

Puolassa valmistettu Galeon 420 Fly on mukana Venemessuilla ensimmäistä kertaa. Aluksen kantavuus on 12 henkeä, ja makuutiloja veneestä löytyy kahdeksalle hengelle, kiitos monitoimisohvan.

Kiti Westerback

Ulkonäkö on virtaviivainen ja tyylikkään mustavalkoinen.

Kiti Westerback

Veneestä löytyy kolme miellyttävän näköistä kajuuttaa ja kaksi toilettia, joista toinen on sijoitettu salongin yhteyteen. Sävyiltään keittiö ja salonki sointuvat kauniisti yhteen. Puinen, meriteemainen pöytä erottuu myös edukseen. Keittiö on hyvin varusteltu, ja siinä mahtuu kokkaamaan suurellekin joukolle.

Veneilymukavuutta lisäävät niin taulu-tv kuin navigointilaitteisto ohjaamon puolella.

Tilaa suurellekin porukalle

Yläohjaamo on erinomainen niin ohjausta kuin auringonottoakin varten, sillä näkyvyyttä on täydet 360 astetta. Aurinkoa mahtuu ottamaan yläkannelle isollakin porukalla – tässä veneessä ei ole ainakaan istumapaikkojen määrässä säästelty.

Puolassa valmistetun veneen hinta lähtee noin 350 000 eurosta. Esittelijä laskeskeli, että veneen hinta lähentelisi 500 000 euroa, jos se olisi valmistettu Suomessa. Pohjoismaiset asiakkaat ovat olleet veneestä hyvin kiinnostuneita juuri edullisen hinnan, kauniin ulkonäön ja hyvän varustelun vuoksi.

Veneen pituus on 12,50 m, leveys 4,16 m, syväys 0,9 m ja paino 12 000 kg.

Osasto: 6e48

Lisätietoja

Lue myös nämä

X