Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Testit

Finnmaster T7 – Aitoa urheilullisuutta

Finnmaster T7 on urheilullinen vapaa-ajan vene, joka on parhaimmillaan lyhyillä päiväretkillä. Pidemmät matkat onnistuvat satamien palveluita hyödyntämällä.

03.06.2015

KirjoittajaTuomo Kanerva

KuvaajaArto Wiikari/Otavamedia

Finnmaster T7 on viime vuonna esitellyn T8:n kutistettu painos. Yhdennäköisyys on huomattava, ja etäämmältä katsottuna on vaikea sanoa, kumpi on kyseessä. Tarkkanäköinen kuitenkin erottaa kyljen punaisen T-kirjaimen vierestä pienen seiskan.

T7 on nimensä mukaisesti 7-metrinen, eli metrin T8:aa lyhyempi. Pituusero on tässä kokoluokassa huomattava, ja T7 onkin kutistettu joka puolelta, vaikka perusratkaisut ovat samat.

T8 on saanut kuluneen vuoden aikana paljon kiitosta. Se palkittiin Lontoon venenäyttelyssä urheilullisten veneiden luokassa vuoden 2015 Motor Boat Awardilla.

Myös T7:n taival on alkanut hyvin. Se valittiin Helsingin Vene 15 Båt -näyttelyn retkiveneeksi.

PÄIVÄRETKILLE

Daycruiserissa avotila on aina tärkeässä roolissa. Avotilassa vietetään aikaa, nautitaan matkasta ja otetaan aurinkoa. Mukaan pitäisi mahtua mieluusti mahdollisimman monta henkilöä. T7 on rekisteröity peräti kymmenelle, mutta avotilan pöydän ympärille mahtuu mukavasti kuusi henkeä. Sekin on varmasti riittävä määrä suurimmalle osalle ostajakuntaa.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

X