Mainos

Gardena – fiksu tapa hoitaa puutarhaa

Hoida puutarhaasi helposti ja säästä aikasi Suomen kesälle – harrastuksille, lomailulle ja joutenololle.

07.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä GARDENA smart system

ARDENA smart system on suunniteltu pitämään huolta puutarhastasi luotettavasti ja helposti. Älykäs puutarhanhoitojärjestelmä vapauttaa aikasi lempiaskareisiisi, tinkimättä tippaakaan puutarhasi hoidosta. Järjestelmä hoitaa kastelun ja nurmikonleikkuun täysin automaattisesti. Kätevän älypuhelinsovelluksen avulla saat tiedon puutarhasi tilasta hetkessä ja voit hallita kastelua ja nurmikonleikkuuta parilla painalluksella – missä ikinä oletkin.
Halutessasi maahan asennettava smart Sensor seuraa tilannetta puolestasi ja jättää kastelun väliin maaperän ollessa riittävän kostea. Kun palaat kotiin, voit luottaa siihen, että puutarhasi on yhtä siisti ja hyvinvoiva kuin lähtiessäsi.

Unohda ruohonleikkuu – ja keskity nauttimaan. GARDENA robottiruohonleikkurit SILENO ja SILENO city pitävät huolta nurmikosta puolestasi. Hiljainen leikkuri ei säikähdä sateita vaan uurastaa puutarhassasi säällä kuin säällä. Ketterä SILENO selviää mallista riippuen vaivattomasti jopa 25-35 % kaltevista rinteistä, kapeista käytävistä ja ahtaista alueista. Kun akku on tyhjenemässä, leikkuri palaa automaattisesti takaisin latausasemaansa.

Voit valita leikkurin työskentelyajat itse ja säätää niitä smart App -sovelluksen avulla matkapuhelimellasi. Samasta sovelluksesta voit tarkistaa puutarhasi tilan. Sääditpä leikkuukorkeuden mille tasolle tahansa, on leikkuujälki SensorCut -järjestelmän ansiosta aina virheetöntä. SILENO city -robottileikkuri sopii pienemmille pihoille ja kaupunkikoteihin, SILENO+ jopa 1600 m2:n pihoille. Tutustu myös muihin GARDENA smart system -tuotteisiin.

Voit koota juuri sinun tarpeisiisi sopivan järjestelmän ja täydentää sitä tarpeen mukaan. Sillä välin kun GARDENA smart system huolehtii puutarhastasi, jää sinulle enemmän aikaa nauttia kesästä ja lempiasioistasi.

MAAHANTUOJA: OY HUSQVARNA AB www.gardena.com

X