Mainos

FENNIASTA KAIKKI TULEVAISUUTESI VENEVAKUUTUKSET

Veneily on usein pitkäaikaisten unelmien täyttymys ja siitä voi nauttia, kun vakuutukset ovat kunnossa.

10.02.2021

KirjoittajaKAUPALLINEN YHTEISTYÖ: FENNIA

Nykyinen ilmasto mahdollistaa veneilykauden pidentämisen, mutta olosuhteet voivat olla välillä haastavia.

 

”Laaja venevakuutus suojaa venettäsi vesillä ja maissa, palo- ja varkausvakuutus taas hieman suppeammin. Venevakuutus kannattaa valita oman tarpeen mukaan”, tuotepäällikkö Fredrik Grunér Fennialta kertoo.

Molemmat korvaavat ilkivallan, varkauden, tulipalon, räjähdyksen tai salamaniskun aiheuttamat vahingot ja sisältävät myös veneilijän vastuuvakuutuksen. Laajasta venevakuutuksesta korvataan esimerkiksi karilleajo tai myrskyn aiheuttamia vaurioita. Lisäksi se kattaa veneen siirrossa ja kuljetuksessa sattuneita vahinkoja. Lisäturvaa voi vielä hankkia erillisellä konerikko- tai masto- ja takilavakuutuksella.

Vakuutuksen hintaa voi säädellä omilla valinnoilla. Pienin mahdollinen omavastuu kasvaa portaittain vakuutusmäärän mukana, mutta omavastuuta korottamalla voi laskea vakuutuksen hintaa.

”Kerromme mielellämme lisää ja autamme valitsemaan veneelle vakuutuksen, joka parhaalla mahdollisella tavalla vastaa tarpeita”, Grunér lupaa.

Laaja kumppaniverkosto korjaamopalveluissa on Grunérin mukaan yksi Fennian venevakuutuksen vahvuuksista.

”Meille on tärkeää, että vene saadaan vahingon sattuessa nopeasti korjatuksi ja että veneilykausi saa jatkua.”

Fennialla on vakuutusalan tyytyväisimmät asiakkaat jo toisena vuotena peräkkäin1. Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon ja ota yhteyttä.

Muista nämä:

Suunnittele reitti huolellisesti etukäteen ja sovita vauhti vesistön mukaan. Seuraa sääennustuksia ja varaudu tarvittaessa muuttamaan suunnitelmiasi. Ota huomioon myös vedenkorkeuden vaihtelut.

Opettele käyttämään muitakin kuin sähköisiä navigointivälineitä, jotta pärjäät jos ne eivät ole käytössä. Pidä huoli myös tähystämisestä.

Noudata huolellisuutta rantautumisessa ja laituriin kinnittymisessä. Kiinnitä vene niin, että se on turvassa myös sään nopeilta vaihteluilta.

Jos sattuu vahinko, esimerkiksi pohjakosketus, pyydä apua ja pyri välttämään lisävahingot. Selvitä vahinkojen laajuus.

 

ASIAKASPALVELU


ma-pe 9-16.30 I 010 503 8808
Soitto Fennian 010 5 -alkuisiin palvelunumeroihin
maksaa 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous venevakuutuksesta

X