Tilaa
Testit

Bayliner VR5 OB – Huokea ja mukava perhevene

Bayliner on esitellyt perämoottoriversion vanhemmasta sisämoottorimallistaan. Moottorin siirto mahdollistaa suuremmat tilat muutenkin tilavaan veneeseen.

23.08.2017

KirjoittajaTomi Peurakoski

KuvaajaAnton Reenpää/Otavamedia

Kun astuu Baylineriin, hämmästyy ensin tilojen kokoa suhteessa veneen mittoihin. Se on ollutkin veistämön tarkoituksena, kun he alkoivat suunnitella VR-mallistoaan. Yhdysvaltalainen Bayliner tunnetaan alemman hintaluokan veneistään, jotka kuitenkin hivelevät hieman vaativampienkin veneilijöiden silmiä.

Bayliner on jakanut mallistonsa Element- ja VR-luokkiin. Ensin mainitut veneet on suunnattu selvästi aloittelijoille: yksinkertaisuutta ja selkeyttä, ei mitään turhaa. VR-sarjassa on jo hieman enemmän asennetta. Se on suunnattu hieman jo veneilyyn tutustuneille ja perhekäyttöön.

VR5 on esitelty jo aiemmin sisäperämoottoriversiona ja nyt on vuorossa Mercuryn 150-hevosvoimaisella perämoottorilla varustettu versio.

Laatu parantunut

Bayliner on muuttunut sitten 80-luvun, jolloin yhtiön veneitä karsastettiin huonolaatuisina tekeleinä. Nykyään tilanne on aivan toinen, kun laatu on parantunut ja suomalaisten asenteetkin Baylineriä kohtaan ovat muuttuneet.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Lue myös nämä

X