Testit

Bayliner VR5 OB – Huokea ja mukava perhevene

Bayliner on esitellyt perämoottoriversion vanhemmasta sisämoottorimallistaan. Moottorin siirto mahdollistaa suuremmat tilat muutenkin tilavaan veneeseen.

23.08.2017

KirjoittajaTomi Peurakoski

KuvaajaAnton Reenpää/Otavamedia

Kun astuu Baylineriin, hämmästyy ensin tilojen kokoa suhteessa veneen mittoihin. Se on ollutkin veistämön tarkoituksena, kun he alkoivat suunnitella VR-mallistoaan. Yhdysvaltalainen Bayliner tunnetaan alemman hintaluokan veneistään, jotka kuitenkin hivelevät hieman vaativampienkin veneilijöiden silmiä.

Bayliner on jakanut mallistonsa Element- ja VR-luokkiin. Ensin mainitut veneet on suunnattu selvästi aloittelijoille: yksinkertaisuutta ja selkeyttä, ei mitään turhaa. VR-sarjassa on jo hieman enemmän asennetta. Se on suunnattu hieman jo veneilyyn tutustuneille ja perhekäyttöön.

VR5 on esitelty jo aiemmin sisäperämoottoriversiona ja nyt on vuorossa Mercuryn 150-hevosvoimaisella perämoottorilla varustettu versio.

Laatu parantunut

Bayliner on muuttunut sitten 80-luvun, jolloin yhtiön veneitä karsastettiin huonolaatuisina tekeleinä. Nykyään tilanne on aivan toinen, kun laatu on parantunut ja suomalaisten asenteetkin Baylineriä kohtaan ovat muuttuneet.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

X