Mainos

Sargo – Me emme tunne huonoa veneilysäätä

Veneilykausi on Suomessa pidempi kuin koskaan. Syksyllä veneeltä kuitenkin edellytetään enemmän kuin rauhallisina kesäpäivinä.

08.02.2018

KirjoittajaKone Wuorio Maskin Ab / Sargo

Onneksi Pohjanlahden perukoilla tiedetään jotain säistä ja siitä, mitä veneeltä merellä vaaditaan. Luotettavuutta, turvallisuutta ja käytännöllisyyttä – säällä kun säällä.

Sargo-veneet, jotka ennen vuotta 2014 tunnettiin nimellä Minor, on rakennettu tämän perusajatuksen ympärille. Ne ovat veneitä, jotka kuljettavat sinut määränpäähäsi kelissä kuin kelissä ja ovat miellyttäviä käyttää niin marraskuisessa räntäsateessa kuin heinäkuun helteessäkin.

Kaikissa Sargo-veneissä on kiinteä, katettu ja lämmitetty ajohytti, joka on varustettu suurella kattoluukulla. Vuotavat ja hankalakäyttöiset pressukatteet eivät kuulu veneisiimme. Sargon perusvarustelu on runsas, todennäköisesti yhtä kattava kuin monen muun merkin lisävarustelista. Jokaiseen Sargoon saat sertifioituna tehdasasetuksena maailmankuulun Volvo Penta -dieselmoottorin.

Sargo on joka sään vene vaativille käyttäjille – niin ammattilaisille kuin huviveneilijöille. Sargon laatuun luottavat monet viranomaiset ja ammattilaiset ympäri maailman. Jokainen veneemme testataan todellisissa olosuhteissa, jotta voimme olla varmoja siitä, että se täyttää vaatimukset. Sargo on 50-vuoden kokemuksella valmistettu luotettava ja arvostettu vene, joka ei jätä sinua pulaan ja josta ei puutu mitään.

PÄÄMYYJÄ: KONE WUORIO MASKIN AB www.konewuorio.fi

X