Mainos

Flipper – Elämästä on lupa nauttia

Flipper-veneet on suunniteltu nautiskelijoille, jotka arvostavat käytännöllistä mukavuutta sekä hyvää ajettavuutta.

02.12.2017

KirjoittajaBella-Veneet Oy / Flipper Boats

Flipper-veneet valmistetaan käsityönä Suomessa. Niissä yhdistyy norjalaisen venesuunnittelijan Espen Thorupin osaaminen Raimo Sonnisen vankkaan, vuosikymmenten aikana kypsyneeseen tietotaitoon veneiden suunnittelusta ja rakentamisesta.

Edistyksellinen runkorakenne ja linjakas ulkonäkö tekevät Flippereistä upeita vauhtiveneitä, joita on nautittava ajaa. Flipperit ovat äänettömiä ja ne halkovat aaltoja eleettömän vakaasti kovassakin aallokossa. Muuttuva V-pohja tekee liukuunnoususta helppoa ja takaa erinomaisen polttoainetalouden.

FLIPPER-VENEET ON suunniteltu rankkoihin pohjoismaisiin oloihin ja testattu ääriolosuhteissa. Kaikki yksityiskohdat ovat tarkkaan mietittyjä ja toimiviksi todettuja.

Flipperin laaja mallisto ulottuu Flipper 600 SC -keskipulpettiveneestä täysveriseen premium-luokan cruiseriin Flipper 880 ST:hen. Day Cruiser -mallisto on suunniteltu veneilijöille, joille tärkeintä ei määränpää vaan matka. Edistyksellinen runkorakenne tekee ajamisesta ja matkustamisesta entistä mukavampaa olosuhteista riippumatta, ja luokkansa suurimmat avotilat jättävät tilaa liikkumiselle.

Flipper Sport Top -sarja on valintasi, kun haluat viettää onnistuneen viikonlopun vesillä. Liukukuvan katon ansiosta voit nauttia aurinkoisista päivistä ja haastavimmistakin olosuhteista.

Flipper Sport Console -malliston veneet ovat runkorakenteeltaan vankkoja. Ne ovat monikäyttöisiä ja helppoja ajaa.

URHEILULLINEN FLIPPER-VENE on hyvä sijoitus. Yli 50 vuoden historia veneenrakennuksesta yhdistettynä nykyaikaiseen suunnitteluun tekee Flippereistä haluttuja veneitä, jotka säilyttävät hyvin arvonsa.

VALMISTAJA: BELLA-VENEET OY www.flipperboats.fi

X