Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Dufour 52 – Hemmottelu vahvistuu

Suurien pursien mukavuus ulottuu jo asioihin, joita ei tavallinen seilori ole osannut edes kaivata.

06.09.2017

KirjoittajaPasi Nuutinen

Dufour uusii Grand Large mallistoaan edelleen suurimmasta päästä kohti pienempiä pursia. 63- ja 56-jalkaisten jatkoksi esitellään syksyllä 52-jalkainen. Kuten odottaa sopii, mukavuudet ja ylellisyydet kiipeävät korkealle tasolle.

Ohjaamossa molemmat pedestaalit saavat täydellisesti navigointi-, viihde- ja moottorinhallinnan kattavat monitoiminäytöt ja käyttöpaneelit. Niillä operoidaan myös sähkömoottoria, joka tulee uutuuden myötä optioksi Dufoureihin dieselin rinnalle. Ohjaamon peräkulmien istuimet saavat pehmusteet.

Perän sulkevaan penkirivistöön integroitu ulkopentteri täydentyy avotilan pöytään upotetulla kylmiöllä. Uimataso on kaksiosainen, eri korkeuksille laskettava ja toimii kauko-ohjauksella.

Sisustuksia on kolmella ja neljällä kahden hengen kajuutalla, ja kumpaankin saa halutessaan kahdella kerrospedillä varustetun lisäkajuutan miehistöä varten. Peräkajuutoissa tarjolla on sekä yhden parivuoteen että kahden erillisen punkan vaihtoehdot, joista jälkimmäiset voi välipalalla yhdistää tarpeen tullen.

Kaikissa versioissa pentteri on päälaipion luona, salongin edessä. Salonki on luonnollisesti tässä kokoluokassa lähinnä valtava, ja sen sydämenä on U-sohvaryhmä veneen keskilinjalla olevine paripenkkeineen – toisen laidan sohva jää omaan rauhaansa. Hienouden kruunaa sähköllä kolmelle korkeudelle (ruokailuun, cocktaileilla tai lisävuoteeksi) säädettävä salongin pöytä.
Dufour Yachts

X