Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Dufour 32 – Erikoisuuksilla kyllästetty

26.08.2021

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Vaikka Dufour 32 tulee veistämön malliston pienimmäksi, yllätyksiä se tarjoaa vähintään isompiensa verran. Osa niistä tosin pistää tikun lailla perinteisiin pursiin mieltyneiden silmään.

Korkea riki on jätetty ilman peräharusta leveähuippuista isopurjetta varten. Se viittaa urheilullisuuteen, samoin pinnaohjauksen valinta rattien sijaan. Silti levanki puuttuu ja jalus tulee joko keskelle turkkia tai jää ruffin päälle.

Sisällä kahden kajuutan ja salongin järjestely on tavanomainen, nykytyyliin runsailla ikkunoilla valoisaksi tehtynä toki. Mutta ulkona piisaa konstikkuutta.

Perälauta näyttää erilliseltä kappaleelta hyvästä syystä. Se on paitsi alaslaskettava, myös ilmalla täytettävä ja irrotettavissa lautaksi pieniä uimaleikkejä varten. Ainutlaatuista tässä kokoluokassa on se, että avotilan penkit ovat yhdistettävissä valtavaksi aurinkopatjastoksi. Perän laidoille kiinnitettävät wakeboard-telineet puolestaan ovat tuttuja lähinnä daycruiser-moottoriveneistä, pursissa ne lienevät ihan ennennäkemätöntä varustusta.

Dufour 32:n ensiesittely tulee tapahtumaan myöhään tänä syksynä, veistämö lupaa.

Lisätiedot Dufour-Yachts

X