Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

DRÄGER – TESTAA AJOKUNTOSI VESILLÄ

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: KAHA OY

Tiesitkö tämän alkoholista? Veren alkoholipitoisuuden mittayksikkö on kansankielellä promille (‰). Se ilmaisee, kuinka monta tuhannesosaa (1/1000) jokin on jostakin. Rattijuopumuksesta puhuttaessa virallinen yksikkö on mg/l (milligrammaa etanolia per litra uloshengitysilmaa), jolla Suomessa määritellään juridisen rattijuopumuksen rajaksi 0,22 mg/l.

Sen muuttamiseen promilleiksi tarvitaan muuntokerroin 2,27, jolloin tarkaksi promillerajaksi saadaan 0,5 ‰. Veneilyssä promilleraja on 1,0 ‰.

Dräger Alcotest 3820

Uuden sukupolven Alcotest 3820 edustaa tarkkuudeltaan ja kestävyydeltään viranomaistasoa. Sen käyttö on helppoa suomenkielisten opasteiden ja merkkiäänien sekä valaistun monitoiminapin ja näytön ansiosta.

Ihmisen maksa polttaa alkoholia keskimäärin 0,2 ‰ tunnissa. Palamista ei voi nopeuttaa millään keinolla. Kaikenlaiset nettilaskurit ja muut tavat arvioida veren alkoholipitoisuutta kannattaa unohtaa, koska ne ovat aina epätarkkoja.

Ainoa tapa varmistua veren todellisesta alkoholipitoisuudesta on korkealaatuinen, kalibroitu, polttokennosensorilla varustettu alkometri– sellainen kuin Dräger Alcotest 3820 tai uutuusmalli 5820. Drägerin alkotestereiden käyttö on helppoa opasteiden ja merkkiäänien sekä valaistun monitoiminapin ja näytön ansiosta.

Dräger Alcotest 5820

Dräger Alcotest® 5820 on luotettava, nopeat ja tarkat mittaustulokset antava alkometri ammattikäyttöön. Tämän pienen ja käyttäjäystävällisen mukana kannettavan alkometrin mittausteknologia on osoittanut luotettavuutensa jo yli 200 000 laitteessa ympäri maailman.

Älä ota turhia riskejä, vaan testaa ajo- ja veneilykuntosi helposti ja luotettavasti Drägerillä.

www.kaha.fi

X