Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Mainos

CROSS Q JÄRJESTELMÄ VAKIONA 2020 – Hauskaa, vaivatonta ja turvallista

07.02.2020

KirjoittajaMAINOS: Inhan Tehtaat Oy Ab / Yamarin Cross

Koko Yamarin Cross -mallistossa on vakiona edistyksellinen Cross Q -järjestelmällä kaudella 2020. Cross Q yhdistää kaikki elektroniset järjestelmät yhteen. Kun erilliset näytöt ja järjestelmät korvataan yhdellä kosketusnäytöllä
jonka kautta hallinnoidaan kaikkia veneen järjestelmiä, vapautuu tilaa ja ohjauspisteen ergonomia paranee.

Cross Q:ssa on vakiona mm. elektroniset kartat, digitaalinen mittaristo, karttaplotteri ja viihdejärjestelmä ominaisuudet sekä veneen ja moottorin käsikirjat. Navigointinäkymä on intuitiivinen ja helppokäyttöinen: kartan zoomaus tai kahden karttapisteen välisen etäisyyden mittaus onnistuu näppärästi kahdella sormella kosketusnäytöltä.

Cross Q tekee veneilystä entistä helpompaa ja hauskempaa. Cross Q:n vakioominaisuuksiin kuuluvat mm. merikartat, digitaalinen mittaristo, internetyhteys sekä wifi-hotspot.

Cross Q on jatkuvasti yhteydessä internetiin. Sen vakiotoimintoja ja -sisältöjä ovat C-Mapin merikartat, Yamaha perämoottoreiden mittari- ja ilmoitusjärjestelmä sekä reaaliaikaisesti päivittyvät paikallissäätiedot. Laitteen verkkoyhteyden voi jakaa muille laitteille ja esimerkiksi musiikin toistaminen langattomasti vaikkapa kännykän musiikkisovelluksesta onnistuu sen kautta. Aika ei aja Cross Q -järjestelmän ohi, sillä sen toiminnallisuuksia ja ominaisuuksia voi täydentää jatkuvasti ohjelmistopäivityksillä.

Yamarin Cross 62 Bow Rider – Sporttinen yhteysvene

Alumiinirunkoinen ja lujitemuovikantinen, reilut kuusi metriä pitkä Yamarin Cross 62 Bow Rider tarjoaa hyvät tilat seitsemälle hengelle. Se kulkee vakaasti kovemmassakin kelissä ja soveltuu sporttisuutensa ansiosta paitsi mökkiveneeksi, yhteyskäyttöön ja päiväretkeilyyn myös vesiurheiluun. Suurimmalla suositellulla moottorivaihtoehdolla (130hv) huippunopeus on noin 38 solmua.

Veneessä on todella suuri takaavotila, jossa on reilunkokoinen Usohva. Myös keulassa on istuma- ja oleskelutilaa. Säilytystilaa on runsaasti sekä penkkien alla että konsoleissa. Keulan korkeat kaiteet ja tukevat askelmat tekevät kulun rantaan ja laiturille vaivattomaksi. Vakiovarusteena veneessä on mm. alumiiniturkki, Cross Q infotainment, istuintyynyt
tuulilasinpyyhin kuljettajan puolella, USB/12 V-pistoke, tyynyt ja kampanja- etuna peräkuomu veloituksetta. Lisävarusteena veneeseen saa mm. avotilan pöydän ja vesihiihtokaaren. ominaisuuksia voi täydentää jatkuvasti ohjelmistopäivityksillä.

TEKNISET TIEDOT:
• Pituus 6,15 m
• Leveys 2,29 m
• Paino 875 kg
• Henkilömäärä 7
• Moottorisuositus 100–130 hp
• Rikipituus X
• Polttoainesäiliön tilavuus 160 ltr.
• Max 38 kn @130hp

Inhan Tehtaat Oy Ab / Yamarin Cross

X