Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

Canonilta hoikka uutuus

23.08.2011

KirjoittajaKiti Westerback

Canon

Canonin IXUS-uutuudet mahtuvat varmasti joka kajuuttaan.

Kosketusnäytöllä varustettu IXUS 1100 HS on luokkansa ohuin kamera. Ruostumattomasta teräksestä valmistettuun runkoon on pakattu 12x optinen zoom ja monipuolinen 28 mm:n laajakulmaobjektiivi.

Kameran voi laukaista myös koskettamalla näyttöä. Liikkuvan kohteen kuvaaminen on helppoa: kosketat näytöllä kohdetta, jolloin kamera alkaa seurata sitä. Kun nostat sormesi näytöltä, kamera ottaa kuvan, jossa tarkimpana on valittu kohde.

Videotallennuspainikkeen avulla voi nopeasti vaihtaa valokuvauksesta stereoäänellä varustettuun täysteräväpiirtovideotallennukseen.

22,1 mm paksussa IXUS 230 HS:ssä on 28 mm:n 8x zoomobjektiivi. 

Kummassakin lokakuussa markkinoille tulevassa IXUS-mallissa on Canonin HS System -järjestelmä, jonka ansiosta kuvista saa tärähtämättömiä ja matalakohinaisia heikossakin valaistuksessa.

Canon

Syyskuussa kauppoihin tuleva PowerShot SX150 IS on koko perheen superzoomkamera, jossa on on 14,2 megapikselin kenno ja 12x optinen zoom, jonka polttoväli telepäässä on 336 mm. 14,2 MP resoluution ansiosta parhaista kuvista voi tulostaa vaikka julistekokoiset tulosteet.

Kaikissa kolmessa mallissa on Canonin uusi kuvanvakain.

IXUS 1100 HS:n suositusvähittäishinta on 437 euroa, IXUS 230 HS:n 272 euroa ja PowerShot SX150 IS:n 231 euroa.

Lisätietoja

 

X