Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Jutut

C-Tradelle uusia edustuksia

29.09.2010

KirjoittajaKiti Westerback

Britamarine R-23

Herttoniemessä Helsingissä toimiva C-Trade on solminut sopimuksen Noventum Oy:n kanssa Marine-alumiiniveneiden ja Skipp-lujitamuoviveneiden jälleenmyynnistä.

Marine-alumiiniveneitä (www.marine.cz) valmistetaan Tšekissä 10-17-jalkaisina (3,05-5,00 m). Marine Jon boats on suunnattu erityisesti kalastus- ja metsästyskäyttöön. Marine-veneet ovat keveitä, pienemmät mallit voi kuljettaa henkilöauton katolla erikoisvalmisteisissa taakkatelineissä. Veneiden hinnat alkavat 1 750 eurosta.

Skipp-lujitemuoviveneet (www.skipp.eu) valmistetaan Virossa. Malleja on neljä; 2,49-4,40 m. Kaikkiin muihin paitsi pienimpään voidaan asentaa perämoottori. Hinnat alk. 495 e.

C-Trade huolehtii syyskuun 6. päivästä lähtien virolaisten Britamarine-mahonkiveneiden (www.britamarine.com) maahantuonnista ja myynnistä. Se vastaa näiden korkeakiiltoisesta mahongista valmistettujen veneiden takuu- ja huoltopalvelusta ja tarjolla on myös talvitelakointi. Britamarine-veneitä valmistuu Tallinnassa tällä hetkellä n. 6-7 kpl vuodessa. Mallistossa on 23-29-jalkaisia sisämoottoriveneitä.

Lisätietoja

Kuva: Pasi Nuutinen 

X