Testit

Buster Magnum E ja Finnmaster Husky R7 – Toistensa reviirillä

Finnmaster on aiemmin tunnettu lujitemuoviveneistään ja Buster alumiiniveneistään. Nyt molemmat ovat siirtyneet puolittain toisen reviirille, mutta vahvuudet ovat yhä omissa juurissa.

15.02.2016

KirjoittajaTuomo Kanerva

KuvaajaSeppo Evinsalo/Otavamedia

Alumiinia ja lujitemuovia yhdistelevät avoveneet ovat tulevan kauden ehdottomasti kuumin trendi. Markkinoille on kertarysäyksellä tullut useita uusia nimiä. Finnmaster esitteli ensimmäiset alumiiniveneensä eli Husky-malliston alkusyksystä ja myöhemmin syksyllä norjalainen Nordkapp esitteli oman Ranger-mallistonsa. Valinnanvaraa siis riittää vanhojen tuttujen lisäksi.

Busteria ei voida pitää enää tulokkaana, sillä ensimmäiset alumiinia ja lujitemuovia yhdistelevät e-mallit esiteltiin jo muutama vuosi sitten. Lisäksi e-mallistoa edelsi Busterin sisarmerkki Drive, jonka ensimmäiset mallit esiteltiin jo vuonna 2010.

Lue kaikki

VENEILYSTÄ

Katso tarjous Kirjaudu

Buster Magnum E

Kiitämme

+ ajettavuutta

+ läpikuljettavuutta

+ säilytystiloja

Moitimme

– uimatasoja

Hinta, alken sisältää moottorin: 52 090 €

Valmistaja: Inhan Tehtaat Oy, Ähtäri

www: buster.fi

Arvio: Magnum E on monikäyttöinen vene, joka on parhaimmillaan yhteysveneenä ja vesiurheilussa. Valtteja ovat helppo läpikuljettavuus ja runsaat säilytystilat. Hyvistä ajo-ominaisuuksista saa kaiken irti, kun perälautaan valitsee moottorin suosituksen yläpäästä.

Finnmaster Husky R7

Kiitämme

+ kalustusratkaisua

+ lepuutintelineitä

+ tuulensuojaa

Moitimme

– kuomutallia

Hinta, alken sisältää moottorin: 45 900 €

Valmistaja: Oy Finn-Marin Ltd., Kokkola

www: finnmaster.fi

Arvio: Husky R7 on monipuolinen vene, joka toimii hyvin yhteysveneenä, vesiurheilussa ja ajanvietossa. Valtteja ovat käytännöllinen keulan avotila ja sohvaryhmän sosiaalisuus. Kuomutallin toteutuksessa on vielä kehitettävää.

X