Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Buster jatkaa kierrätyskampanjaa

27.02.2012

KirjoittajaKiti Westerback

Fiskarsboats

Viime vuonna ensimmäistä kertaa järjestetty Fiskarsin Buster-veneiden kierrätyskampanja oli menestys.

Kampanjan aikana noudettiin Kuusakoskelle kierrätettäväksi lähes 50 vanhaa alumiinivenettä. Niinpä Buster kierrättää käytöstä poistettuja alumiiniveneitä tänäkin vuonna.

Kampanjan aikana vanha alumiinirunkoinen vene noudetaan veloituksetta mistä tahansa manner-Suomesta autotien päästä. Veneen kierrätyksen voi tilata Kuusakosken maksuttomasta palvelunumerosta 0800 30880 (arkisin klo 8-17). Kierrätettävässä veneessä voi olla kiinnitettynä perämoottori.

Kampanja jatkuu kesäkuun loppuun saakka. Veneen kierrättäjä saa vastineeksi arvosetelin, jonka arvo on uuden Busterin ostajalle vene-moottoripaketista riippuen 800-2 500 euroa. Arvosetelin voi käyttää syyskuun loppuun mennessä.

Mukana moottorimaahantuojat, Kuusakoski ja Purso

Fiskarsin veneliiketoiminnan lisäksi kierrätyskampanjassa ovat mukana moottorimaahantuojat Yamaha, Evinrude, Honda, Mercury ja Suzuki. Kampanjan kierrätysyhteistyökumppani on Pohjoisen Euroopan johtava metallinkierrättäjä Kuusakoski Oy, joka hoitaa metallien erottelun ja käsittelyn uusiksi raaka-aineiksi ja energiaksi. Toinen Busterin kierrätyskampanjan kumppani on Purso Oy, joka käyttää kierrätysalumiinia veneiden profiilituotteiden raaka-aineena.

Lähde ja kuva: Fiskars Boats

 

X