Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Beneteau-purret taas Suomesta

Beneteau-pursien maahantuonti päättyi vuosi sitten. Nyt niitä on taas tarjolla Suomessakin.

06.02.2018

KirjoittajaAri Inkinen

Beneteau-purjeveneet ovat saaneet jälleen edustajan Suomeen. Uuden yrityksen takana on tuttu mies, Lefa Karlsson.

Naantalissa asuva Karlsson aikoo aloittaa hissukseen. ”Katsotaan, miten tämä lähtee käyntiin. Suuria panostuksia ei tässä vaiheessa kannata tehdä, mutta jos kiinnostusta löytyy, niin hyvä.”

Karlsson tunnistaa tämän päivän trendin, jossa purjehdus ei houkuta nuorta polvea samalla tavalla kuin joskus takavuosina. Toisaalta suuret matkaveneetkään eivät ole myyntitilastojen kärkisijoilla, vaan veneily on muuttunut monella tapaa.

”Tämän päivän kolme-nelikymppiset eivät enää hanki isoa venettä ja vietä viikkokausia saaristossa. Nyt halutaan tehdään monenlaista muutakin. Osaksi siksi Suomen venekalusto on vanhaa ja uusiutumistahti on hidas”, Karlsson toteaa.

Ranskalainen Beneteau Group on maailman suurin purjeveneiden valmistaja, ja sen pursimallistoja ovat Beneteau, Jeanneau ja Lagoon. Viime vuosina yhtiö on uudistanut suurimpia pursiaan, mutta nyt trendi on kääntynyt ja Beneteaulta odotetaan uutuuksia malliston pienempään päähän.

Leif Karlssonilla on yli 30 vuoden kokemus purjeveneiden maahantuonnista ja myynnistä. Lisätietoja: leif.karlsson@nautikarlsson.fi

X