Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Beneteau Oceanis 34.1 – Peruskoon perhepursi

29.08.2021

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Beneteau jatkaa linjaansa, jossa yhtä venemallia voi versioida huomattavan erilaisilla riki- ja kölivaihtoehdoilla eri käyttöihin. Talvella julkaistava Oceanis 34.1 on mallisarjansa toiseksi pienin, mutta tarjoaa jo selvästi retkitasoa parempaa asuttavuutta perhepurjehdukseen.

Runko on Marc Lombardin käsialaa ja tuoreiden sisarmallien tapaan laitataite ulottuu keulasta perään saakka. Tilaa sisälle saadaan kokoluokka huomioiden paljon ja erityisesti se näkyy keulakajuutassa. Salonki on avara ja järjestetty perinteisesti: kaksi vuodepituista suoraa sohvaa ja klaffipöytä peräti kahdeksalle hengelle, portaikon vastapuolilla L-pentteri ja valtava toiletti suihkutiloineen. Se supistuu tavanomaisemman kokoiseksi, jos valitsee kahden peräkajuutan version.

Ulkona avotila on perästä puoliavoin ja varustettu kahdella ratilla. Käynti uimatasolle on esteetön, kun peräharusta ei ole lainkaan. Jalusvinssit ovat laidoilla ohjaajan ulottuvilla, nostimia ja säätöjä käytetään ruffin reunalta.

Vakiona purjeala on sangen hillitty, 31 m² isopurjeessa ja 18 m² itsejalustavassa fokassa. Keulaan saa myös 26² m genuan ja First Pack -varustelun pidempi puomi kasvattaa isopurjeen 35² m leveähuippuiseksi.

Kölejä on kolme mallia. Vakio (2,0 m) ja matala (1,5 m) ovat bulbilla varustettuja, First Packiin sisältyy hydraulisesti taittuva kapea 2,55 m syvä evä.

Lisätiedot Beneteau ja  Ajola Yachts

X