Tilaa
Uutiset

Beneteau Antares 7 – Moduloitu uusiksi

03.10.2022

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

Beneteau jatkaa Antares-sarjan uudistusta sen pienimmässä mallissa. Vielä syksyllä esiteltävä Antares 7 on isosiskonsa tapaan sovellettavissa moneen käyttöön erilaisia modulielementtejä valitsemalla.

Veneen runko on ennallaan. Se on todettu toimivaksi yleiskäytössä ja reilun 20 solmun matkanopeudella, vaikka 200 hv maksimitehoisella perämoottorilla huipuksi luvataan 33 solmua. Veistämön oletuskone on Suzuki.

Tuttua on myös korkea keulakansi, mutta hyttiä on siirretty niin, että styyrpuuriin jää leveä, varalaidan ja korkean kaiteen suojaama sivukansi. Vastalaidalla onkin sitten sitä vaikeampi kiipeillä.

Hytti on kasvanut niin, että sinne mahtuu neljän hengen dinetti paapuurin laidalle, kun etummaisten matkustajien penkin selkänoja taitetaan eteen. Viides ruokailija kääntää pöytää kohti kuskin istuimen, jonka peränpuolella on pieni pentteri.

Keulakannen alla on kahdelle kohtuullisen kokoinen vuode sekä ovellinen wc-tila, johon saa jopa pesumahdollisuuden.

Avotilaa suojaamaan saa biminikatteen jo sinällään pitkähkön lipan jatkeeksi. Cruiser-käytössä ulkokalusteina ovat klaffipenkki laidalla ja kiinteä perässä (kylmäboksi lisävarusteena) sekä irrotettava cocktailpöytä. Fishing-versio korvaa peräpenkin syöttisäiliöllä ja kalankäsittelypöydällä. Kummassakin on reilut uimatasot moottorin molemmin puolin sekä avattava laitaovi styyrpuurissa.

Katolle saa lisävarusteena rivin vapatelineitä tai kiinnityspaikat esimerkiksi sup-lautaa varten.

Lisätiedot Beneteau ja  Boatstore

Lue myös nämä

X