Mainos

Bella on uudistunut

Uusi venemallisto on kehitetty yhteistyössä norjalaisen venesuunnittelija Espen Thorupin ja Bella-Veneet Oy:n kanssa.

02.01.2018

KirjoittajaBella-Veneet Oy / Bella Boats

Bella Boats on Suomen ja Pohjoismaiden johtava lasikuitumoottoriveneiden valmistaja.

Bella-veneissä yhdistyvät parhaat, korkealaatuiset raaka-aineet, toimiva skandinaavinen suunnittelu ja lähes 50 vuoden kokemus lasikuituveneiden valmistuksesta. Bella-veneet valmistetaan Suomessa neljällä modernilla tehtaalla.

Yrityksen asiantuntijat tutkivat veneenrakennusta jatkuvasti ympäri maailman ja toimivat yhteistyössä alan parhaiden suunnittelijoiden ja raaka-ainevalmistajien kanssa.

Bella Boats toimii yhteistyössä maailman suurimman venealan konsernin, yhdysvaltalaisen Brunswick Corporation -yhtymän kanssa pyrkien jatkuvasti kehittämään tuotteitaan kilpailukykyisin hinnoin.

Voit luottaa siihen, että veneesi on valmistettu parhaista raaka-aineista ja tarvikkeista. Kaikkien Bella-veneiden rungoissa käytetään lujaa roving-kudosta ja metallisosat valmistetaan ruostumattomasta, haponkestävästä teräksestä.

Veneiden hinta-laatusuhde on hyvä ja veneet säilyttävät hyvin arvonsa – laatu kestää aikaa.

Bellan uutuusveneet ovat norjalaisen venesuunnittelija Espen Thorupin käsialaa. Ne tarjoavat innovatiivisia, käytännöllisiä ja edullisia vaihtoehtoja helppoa ja mutkatonta vesillä liikkumista arvostaville.

Laajasta mallistosta löydät niin avo- kuin hyttiveneet. Kaikki veneet ovat helppokäyttöisiä ja niissä on hyvä ajettavuus. Kaikki Bella-Veneet valmistetaan tiukkojen eurooppalaisten turvanormien mukaan. Veneet on varustettu IMCI:n (International Marine Certification Institute) tai VTT:n CE-kilvellä.

Bellan kattava jälleenmyyjäverkosto on valmiina palvelemaan. He auttavat löytämään oikean veneen Bellan mallistosta sekä huolehtivat sen luovutukseen ja huoltoon liittyvissä asioissa. Heidän puoleensa voit kääntyä myös huoltopalveluihin ja varaosiin liittyvissä kysymyksissä – Bella on fiksu valinta.

VALMISTAJA: BELLA-VENEET OY www.bellaboats.fi

X