Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

Bavaria-pursille uusi maahantuoja

13.12.2012

KirjoittajaAri Inkinen

Bavaria 

Turussa ja Espoossa toimiva Venemaailma on Bavaria-purjeveneiden uusi maahantuoja Suomessa.

Jo parisenkymmentä vuotta veneitä maahantuonut JL-Boatshop (Boatman Group) myi maahantuonnin turkulaisyritykselle ja keskittyy jatkossa telakkatoimintaan Helsingin Mustikkamaalla.

JL-Boatshopin John Lönnbergin mukaan 25 vuotta Bavaria-veneiden parissa riittää ja nyt on aika ryhtyä muihin toimiin. Aivan heti hän ei kuitenkaan Bavariasta eroa, vaan jatkaa Mustikkamaalla veneiden myyntiä vielä ensi vuoden lokakuuhun saakka rinnakkain Venemaailman kanssa.

Turusta Espooseen laajentunut Venemaailma on myynyt saksalaisvalmistajan moottoriveneitä jo joitakin vuosia, joten laajennus pursiin on luontevaa jatkoa toiminnalle. Jirka Sottinen Venemaailmasta odottaa innolla uusia haasteita, sillä aiemmin yritys on myynyt ainoastaan käytettyjä pursia.

Bavaria on voimakkaasti uudistamassa sekä moottori- että purjeveneiden mallistojaan. Vastikään esiteltiin uusien pursimallistojen Cruiser 33 (kuvassa) sekä Vision 42. Samoihin aikoihin yhtiö esitteli ensimmäisen flybridge-veneensä, Virtess 420:n. Yhtiön mukaan uudet mallit korvaavat vanhat hyvin nopealla aikataululla. Kaikki kolme uutuutta nähdään myös Helsingin helmikuisessa näyttelyssä.

Lisätietoja

X