Tilaa
Uutiset

Axopar 37 loi nahkansa – Uudistus on neljän vuoden kehityksen tulos

Neljä vuotta sitten esitelty Axopar 37 on saanyt ylleen uuden kuosin ja päivitetyt sisätilat.

06.10.2019

KirjoittajaSatu Björn

KuvaajaAxopar Boats

Neljä vuotta sitten esitelty Axopar 37 on ollut jatkuvan kehityksen alla ensiesittelystään lähtien. Uutuusmalli esiteltiin tämän vuoden Cannesin venenäyttelyssä.

Valmistaja kertoo kuunnelleensa asiakkaitaan ja heidän toiveitaan uuden mallin kehittämisessä.  Esimerkiksi ST-malliin on lisätty suuri  säilytystila isoille vesiurheiluvälineille. Veneen pituuteen ja painoon ei ole tehty muutoksia, sen sijaan runkoa on muotoiltu enemmän ajettavuuden, käsiteltävyyden ja oleskelutilojen näkökulmasta.

Mallivaihtoehtoja on kolme: S, ST ja XC. Moottorisuositus on 2 x 300-350 hevosvoimaa. Nyt julkaistavan mallisarjan näyttävä väritys on saatavilla lisävarusteena.

Axopar 37 S

Axopar 37 ST

Axopar 37 X

Kaikissa malleissa on laajennettu keulakajuuttaa tilavammaksi ja toimivammaksi. Lisävarusteena on saatavana uusi ovimalli, Gullwing, joka auki ollessaan luo yhtenäisemmän tilan kajuutan ja avotilan väliin.

Aikaisemmassa 37-mallissa on avoin wc-tila. Uuteen malliin on saatavilla lisävarusteena suljettu wc/suihkutila.

Ohjaamon lattiaa on nostettu kuljettajan näkyvyyden parantamiseksi. Se ei kuitenkaan estä seisaaltaan ajamista.

Myös 37:n keulaa on laajennettu. Se mahdollistaa istuinryhmän sijoittamisen veneen etuosaan. Tarvittaessa se muotoutuu myös aurinkopediksi.

Myöhemmin julkaistaan Simradin kanssa yhteistyönä kehitetty Axopar Smart App.

Lue myös koeajo Axopar 28 Aft Cabin Vene-lehti 11/2014

Lue myös nämä

X