Mainos

Axiom Pro – kaikki tarvittava yhdessä paketissa

01.01.2018

KirjoittajaRAYMARINE

Jos et halua käyttää aikaasi erilaisten laitteiden yhteensovittamiseen, vaan haluat kaiken tarpeellisen yhdessä näppärässä paketissa, kannattaa tutustua Raymarinen Axiom Pro monitoiminäyttöihin. Varsinkin kun niiden sisällään pitämä teknologia edustaa alan tuotekehityksen ehdotonta huippua.

AXIOM PRO -monitoiminäyttöjen sydän on huippunopea 4-ydinprosessori, joka kirkkaan ja tarkkapiirtoisen IPS-näytön kanssa takaa nopean ja intuitiivisen navigointikokemuksen. Uuden helposti opittavan LightHouse 3 -käyttöjärjestelmän voi mukauttaa omaan navigointityylin sopivaksi, ja reittien ja reittipisteiden lisääminen onnistuu näppärästi kosketusnäytön avulla. Käyttöjärjestelmä tukee useimpia rasteri- ja vektorikarttoja, ja Sonar Chartin ja Autoroutingin kaltaiset uusimmat karttaominaisuudet löytyvät nekin sisäänrakennettuina.

LAITTEEN MONIPUOLISET kaikuluotainvaihtoehdot ovat poikkeukselliset: 2-kanavainen CHIRP-kaikuluotain toimii niin sisävesi- kuin avomerikäytössä ja sen tehokas 1 kW:n kaiku havaitsee kohteet jopa 1500 metrin syvyydestä. Toisaalta RealVision 3D -kaikuluotain havaitsee kalat ja pohjanmuodot piirtäen niistä selkeän 3D-kuvan. RealVision-anturi piirtää myös SideVision viistokaiku-, CHIRP kalakaiku- ja DownVision -kaikukuvat. Sekä 1 kW että RealVision ovat heti käytettävissä valitsemalla vain sopivat anturit – mitään erillisiä kaikumoduuleita ei tarvitse hankkia.

RAYMARINEN TABLETTI- ja älypuhelinsovelluksiin Axiom Pron voi yhdistää näppärästi Wi-Fi-yhteyden avulla. Axiom Pro on laajennettavissa helposti, ja siihen voidaan lisätä ominaisuuksia tarpeen mukaan. Se tukee kaikkia Raymarinen lisälaitteita, kuten Quantum-tutkaa, FLIR-lämpökameraa, audiolaitteita, mittareita, kameroita ja Evolution-autopilottia. Myös vanhempien lisälaitteiden kytkentä Raymarine Axiom Pro -näyttöihin onnistuu NMEA0183-verkon avulla.

MAAHANTUOJA: RAYMARINE www.raymarine.fi

X