Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Testit

Aquador 28 DC – Imperiumin vastaisku

Aquador 28 DC on suomalaisen veneteollisuuden tyylikkäimpiä aikaansaanoksia. Se on ilmeeltään mannermainen, mutta luonteeltaan skandinaavinen. Siis onnistunut vientivene.

01.06.2010

Kirjoittajaari inkinen

Kuvaajatimo utter

Aquador 28 DC on suomalaisen veneteollisuuden tyylikkäimpiä aikaansaannoksia. Se on ilmeeltään mannermainen, mutta luonteeltaan skandinaavinen. Siis onnistunut vientivene. Suomen vesillä se on imperiumin vastaisku tuontiveneille.

Aquador 28 DC täyttää useimmat nykyaikaisen vesillä liikkumisen tarpeet: se on nopea, tilava, mukava ja lisäksi kaunis katsella. Siinä mannermainen tyylikkyys yhdistyy skandinaavisiin ratkaisuihin.

Käytännössä kaikki Aquadorin sisäperämoottoriveneet on myyty dieselillä varustettuna. Se on ollut looginen ratkaisu, sillä käyntivarmuus, polttoaineen hinta sekä kulutus ovat puolustaneet dieselin käyttöä.

Aquador 28 DC on mukava vene ajella. Se on tasapainoinen ja käytökseltään miellyttävä. Koeajomoottorilla Aquador ei ole mikään vauhtivene, mutta matka taittuu mukavan tasaisesti.

Laadullisesti Aquador on, pinnalta katsoen, siistiä työtä. Puuosissa kiiltelee lakkapinta, tekstiilit ovat laadukkaita. Osat istuvat toisiinsa lähes moitteetta ja käytetyt tarvikkeet ovat tarkoituksenmukaisia ja pääasiassa laadukkaita.

Pentterin siirto ulos on näin avoimessa veneessä fiksu ratkaisu. On tilaa ja avaruutta ja käryt häviävät taivaan tuuliin – ellei sada.

Lue koeajo kokonaisuudessaan Vene-lehdestä 7/2010.

Tekniset tiedot

Pituus 8,80 m
Leveys 3,10 m
Paino n. 3 800 kg
Kantavuus 8 henkeä
Moottorisuositus 300-370 hv
Polttoainesäiliö 380 l
Vesisäiliö 95 l
Septisäiliö 45 l
Hinta alk. 146 100 euroa
CE-luokitus C (rannikko)

Lue myös nämä

X