Tilaa
Uutiset

Anytec uusilla linjoilla – Anytec 860T

06.08.2023

Kirjoittajapasi nuutinen

Kuvaajavalmistaja

T-toppi eli kova kate, joka seisoo omilla jaloillaan ohjaamon yläpuolella ja jättää etureunastaan reilun välin tuulilasiin, on kovaa vauhtia yleistymässä vauhdikkaiden avoveneiden varusteeksi. Sitä kantaa myös Anytecin seuraava uusi malli 860T.

Ruotsalainen alumiiniveistämö ei kerro vielä edes tarkkoja mittoja veneestä, mutta mallinimestä päätellen se perustunee 8,60-metriselle rungolle. Sellainen Anytecillä on ollut SBD- ja CAB-malleissa, jotka ovat saaneet kiitosta testeissä. Nykyisessä mallistossa runkoa ei ole.

Ohjaamo on keskellä venettä ja siellä on neljälle hengelle jousitetut istuimet. Ne ovat tarpeen, kun veneen huippunopeudeksi luvataan jopa 60 solmua kahdella perämoottorilla, jotka ennakkopiirroksissa näyttävät Verado V10:ltä.

Keulaan kuljetaan walkaround-tyyliin laidoilta. Kannelta avautuu luukku, josta käydään sisätiloihin. Siellä kerrotaan olevan makuupaikat kahdelle hengelle sekä septitankilla varustettu wc.

Peräkannen tilat ja käyttö valitaan runsaalta lisävarustelistalta. Ohjaamon taakse saa jääkaapilla varustetun pentterimodulin, jonka kyljestä kääntyy klaffipenkki avotilan keskelle sijoittuvan pöydän ääreen. Kalastusvarustus sijoittuu perälaidalle vapatelineineen ja kiertovesisumppuineen, vaihtoehtoisesti niiden paikalle voi tilata aurinkopedin.

Lisätiedot Anytec

Anytec 860T

Lue myös nämä

X