Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Jutut

AMT 215 PH on ”merten avolava”

04.02.2012

KirjoittajaKippari

AMT 215 PH

AMT esittelee kaudelle 2012 useita uutuuksia, joista osa avaa kokonaan uusia mallisarjoja. Näistä ensimmäinen on Pilothouse-mallisto, jonka esikoinen, AMT 215 PH, on suunniteltu vaativan veneilijän monikäyttöiseksi ja suorituskykyiseksi merenkävijäksi.

AMT on ensimmäinen suomalainen venevalmistaja, jonka tuotantolinjalta tulee markkinoille tämän venetyypin edustaja.

Pilothouse-veneiden suosio kasvaa jatkuvasti, ja ne soveltuvat monikäyttöisyytensä ansiosta mitä mainioimmin myös niille pohjoismaalaisille veneilijöille, jotka haluavat viettää vesillä pitkiä aikoja keleistä riippumatta.

Mallisto tulee koostumaan kolmesta versiosta, joista nyt esiteltävä, keväällä 2012 myyntiin tuleva AMT 215 PH on kooltaan keskimmäinen. Mallisarja täydentyy sekä suuremmalla että pienemmällä versiolla seuraavan veneilykauden aikana.

AMT 215 PH:ssa on korkeakeulainen runko, tasainen takakansi, isot säilytystilat sekä suojaisa hytti yöpymismahdollisuuksineen.

Pilothouse-konseptin mukaan suunniteltu AMT 215 PH on merten ”avolava” jos automaailmasta vertailukohteita etsitään. Se soveltuu moneen käyttöön, niin yhteysveneeksi, tavarankuljetukseen, kalastukseen, retkeilyyn kuin ammattikäyttöön.

Veneen pituus on 6,40 metriä, leveys 2,40 metriä ja se painaa noin 1 100 kiloa. Henkilöluku on seitsemän ja tehosuositus 90-150 hevosvoimaa. Hinta on vielä vahvistamatta.

Toinen uutuus on pienempiin avoveneisiin tuleva 150 R, joka tuo tämän venemerkin nyt myös 4,5-metristen avoveneiden luokkaan. Tehosuositus on 30-50 hevosvoimaa. Valmistajansa mukaan jo 30 hevosvoiman moottori riittää antamaan veneelle 25 solmun nopeuden kahden hengen kuormalla.

Messuilla kannattaa vilkaista myös AMT 230 DC:tä, sillä se on veistämön uusi lippulaiva

Osasto: 6f49

Lisätietoja

 

X