Mainos

Adria antaa vapauden valita

Mitä on loma? Se on vapautta valita. Tehdä tai olla tekemättä. Kääntää nokka uuteen suuntaan tai olla kääntämättä.

01.02.2018

KirjoittajaYhteistyössä Adria

Adria-matkailuautot on tehty ympärivuotiseen käyttöön. Ne on tehty sinulle, joka arvostat liikkuvaa elämäntapaa, vapautta valita ja vapautta liikkua. Sinulle, joka et anna aikataulujen ja sijaintisi rajoittaa matkantekoa. Adria on luotettava matkakumppani, joka toimii yhtä hyvin leirintäalueella kuin tienpientareella. Se on laadukas koti tien päällä, joka kulkee siellä, missä sinäkin. Luotettavasti, jotta sinulla säilyy vapaus valita – miten, missä ja milloin vietät lomasi.

Vapaa-ajan ajoneuvon suunnittelussa pienet yksityiskohdat ja kaikki senttimetrit ovat tärkeitä. Oikeat pohja- ja tilaratkaisut on opittu vuosikymmenten kuluessa. Adrian kokemus ja ammattitaito näkyy toiminnallisissa ratkaisuissa läpi malliston aina kuusimetrisestä retkeilyautosta täysintegroituun, lähes yhdeksän metriä pitkään, moderniin tilaihmeeseen.

Adrian ajoneuvot on suunniteltu suoriutumaan. Suunnittelu, kehitys ja testaus on tehty huolellisesti, jotta turvallisuudesta, mukavuudesta ja kestävyydestä ei tarvitse tinkiä. Kattava mallisto koostuu neljästä päälinjasta: integroitu, puoli-integroitu, cross-over ja alkovimallisto. Makuutilaratkaisuissa on varaa valita,
vuodepaikkoja on kahdesta seitsemään, ja sähkötoimiset laskuvuoteet säästävät tilaa. Panoraamaikkunat luovat ennen kokematonta avaruuden tuntua oleskelutiloihin, ja säilytystilat niin keittiössä, oleskelutiloissa kuin kylpyhuoneissakin ovat entistäkin paremmat ja innovatiivisemmin sijoitellut.

Ergonomisesti suunnitelluissa keittiöissä käytetään parhaita laitteita. Multimediaratkaisut integroitavine multimediaseinineen edustavat
alan viimeaikaisinta kehitystä. Lisävarusteena Sonic-malleihin on saatavissa myös ’Live Stream’-etäohjausjärjestelmä. Adrian tuotteilla on kattava takuu, ja yli 450 jälleenmyyjän verkosto huolehtii osaltaan varaosa- ja jälkimarkkinointipalvelusta.

MAAHANTUOJA: ADRIA www.fi.adria-mobil.com

X