Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Fladalandet

Tiedot

Koordinaatit:
59°51,2' P, 23°24,0' I
Satamanro:
474
Karttasarja:
B
Merikartta:
635
Syvyys:
1,2 - 2,5 m
Kiinnitys:
rantaan+ankkuri
Yritys:
Tammisaaren saariston kansallispuisto
  • Palvelut

  • tulentekopaikka
  • wc

Rekisteröityneet käyttäjät voivat päivittää polttoaineiden hinnat.

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

VENE 6/2007:

Tammisaaren saariston kansallispuiston alueeseen kuuluu hyvin monipuolisia luontoympäristöjä. Älgö on luonnoltaan sisäsaaristoa, metsäinen ja rehevä. Saaren sisäosissa luontopolulla samoillessa voisi kuvitella olevansa mantereella. Kansallispuiston ulommat saaret ovat sen sijaan selkeästi ulkomeren saaria, puuttomia ja karuja. Sisäsaariston ja ulkomeren väliin jää monipuolisia saariryhmiä, joista Fladalandet ja sen ympärillä olevat saaret ovat hyvin suosittuja monien rantautumispaikkojensa takia.

Fladalandetin ja Grytskärin väliin jää suojainen ja syväpohjainen lahti, jonka Grytskärin puoleisella rannalla on iso purjevene ankkurissa. Lähden tutkimaan saarten rantoja kumikanootilla.

Sekä Grytskäristä että Fladalandetista löytyy jännittäviä pikku lahtia ja Fladalandetissa on sisäjärvikin. Osa rannoista on matalia ja kanootti on hyvä kulkuväline.

Rantojen leväkasvusto on erityisen runsasta ja se vähentää intoani pysähtyä tänne. Muita se ei näy haittaavan, sillä rannoilla näkyy runsain määrin veneitä.

Kommentoi

X