Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa

Sipoo, Karhusaari

Tiedot

Koordinaatit:
60°15,0' P, 25°14,0' I
Satamanro:
280
Merikartta:
A & B 625
Syvyys:
3,5 m
Kiinnitys:
kylki
Puhelin:
09 877 1095
 • Palvelut

 • kaasu
 • imutyhjennys
 • kauppa
 • polttoaine
 • vesi
 • kahvila
 • wc
<h2 style="text-align: left;">2018</h2> <p style="text-align: left;">Shell, puh. 050 552 7250</p> <p style="text-align: left;">Bens 98 ja 95, D</p> <p style="text-align: left;">Avoinna 15.6.-15.8. ma-pe klo 9–20, la-su klo 9–18</p>

VENEVÄEN SUOSIKKIRAVINTOLA -ÄÄNESTYS 2017: 

Karhusaaren kahvila

Lukijamme suosittelevat: Munkit.

Päivitä polttoaineiden hinnat Lisää sataman kuva Ilmoita virheestä sataman tiedoissa

Rekisteröityneet käyttäjät voivat lisätä kuvia.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tämä suurehko saari siirtyi Sipoosta Helsingin alueelle v. 2009 alussa. Östersundomissa sijaitsevan saaren itäreunalla on kaupan laituri ja palvelusatama.

Kauppa = kauppalaivachristina.websites.fi

 

22 kommenttia artikkeliin “Sipoo, Karhusaari”

 1. merimökki sanoo:

  huonopuoli on että ei ole ulkona Polttoaineiden HINTOJA ESILLÄ .

 2. Gary82 sanoo:

  Viime kesänä ainakain kaupan/kahvion puolella erittäin mukava henk.kunta ja maittavat pulla kahvit! 🙂

 3. Hilpeä Merimies sanoo:

  Kiva paikka ja hyvä palvelu. Ei olutmyyntiä terassille = perhe- ja lapsiystävällinen. Pieni kauppa ja paikan päällä tehdyt pullat. Hyvä laituri ja kiva fiilis. Hjalliksen taloja voi käydä ihailemassa lahden pohjukassa.

 4. cxx sanoo:

  Ainoa paikka mistä olen saanut puoli vuotta vanhaa olutta, ei edes pahoitellut kun vein takaisin. Parkkipaikalta häätävät autot pois jos erehtyy menemään jäälle hetkeksi pilkille. Surkein paikka missä olen rannikolla vieraillut.

 5. Conan sanoo:

  Ei edelleenkään poltoaineiden hintoja veneiliöille nähtävillä.
  (tosin ne puuttuvat monesta muustakin paikasta)

 6. Venenetti toimitus sanoo:

  Polttoaineasemien hoitajat ja Venenetin lukijat syöttävät polttoaineiden hintoja. Hyödyn korjaavat kaikki kanssaveneilijät. Luettelo jakeluasemista löytyy osoitteesta http://venenetti.fi/jakeluasemat/ (rivin lopussa oleva päivämäärä kertoo, milloin tieto on viimeksi päivitetty)

 7. Gary82 sanoo:

  Karhusaaren uusituista mittareista näkee poltto-aineen hinnan, jos ei jaksa sisälle kävellä niitä kysymään.

 8. Cattisailor sanoo:

  Osaisivatpa vielä mökkibusterit kiinnittäytyä ostosreissunsa ajaksi laiturin tyveen tai ihan päätyyn, niin polttoaineen tankkaajat ja septien tyhjenetäjät pääsisivät laituriin. Joskus saa odotella pitkäänkin laituriin pääsyä. Voiskohan kauppias laittaa jotakin opastekylttejä? – Hyvä kauppa ja kahvila, ystävällinen palvelu.

 9. DC veneilijä sanoo:

  Älä mene luiskalle ainakaan kysymättä lupaa, kauppias käy mielellään kertomassa alueen olevan yksityisalue jos menet venettäsi laskemaan luvatta. Eipä tullut kysyttyä lupaa vaikka kävinkin kaupassa asioimassa merelle lähtiessä ja palatessa oli kauppias antamassa ystävällisiä neuvoja luiskan käytöstä. Kerrankin kauppias osasi kruunata hienon merellä vietetyn päivän komeasti!
  Tuli käytyä siinä kaupassa kerralla kahdesti, ensimmäisen ja viimeisen kerran…

 10. BLi-67 sanoo:

  Minusta on aika törkeää ja käsittämätöntä veneiljältä vaan laskea veneensä toisen pihaalla kysymättä lupaa!! Taisi äidin opit mennä vähän ohi. Tunnen kyseisen kauppiaan ja ystävällisempää ja reilumpaa kaveria saa hakea, mutta heidän luiska on tosi ahkerassa käytössä niin veneiden lasku- ja nosto hommissa. Lisäksi heidän kuljetuspalvelunsa saaristoon isolla proomulla vaatii luiskaa lastaus ja purku töissä. Voi olla että heillä on aikataulut heittänyt kun muutkin on häärännyt luiskalla ilman lupaa ja siitä syystä on ollut näreissään ja syystä… En tiedä ketään jolta olisi evätty nosto tai lasku luiskalta jos vaan on kyselty lupa.

 11. Rider sanoo:

  Sain Karhusaaresta dieseliä, joka tukki koko polttoainejärjestelmän. Moottori sammui keskelle Vuosaaren laivaväylää ja aiheutti hankalan tilanteen. Onneksi ystävällinen veneiljä hinasi lähimpään satamaan. TÖRKEÄÄ JA EDESVASTUUTONTA myydä tällaista polttoainetta veneilijöille kovaan hintaan.
  Varmaan muille on käynyt samoin. Tätä on tapahtunut ennenkin muilla rannikon asemilla.

 12. Badawax sanoo:

  Jos muutkin rannikon asemat myyvät noin huonoa tavaraa, myy vene ja osta auto! Tai tarkasta suodattimet koneessasi.

 13. Gunnar57 sanoo:

  Kaupassa ehkä törkein henkilökunta mihin olen koskaan törmännyt, ehkä palvelu paskaa koska seurueemme ei ollut svenska talande bättre folk.

 14. BL sanoo:

  Kysyin kaupasta ystävällisesti lupaa laskea vene luiskasta vesille niin pitkin hampain sain laskea. Ehdotti gumbölen rantaa. Tunnelma ei kovin ystävällistä.

 15. Liikkuva veneilijä sanoo:

  Hyvä tietää tuon kauppiaan asenne. Olen tutustumassa Hesan ympäristön saaristoon ja opettelen asioita. Jos toi on asenne.. omistipa luiskan tai ei niin kaipa se kauppa käy riittävän hyvin ilman luiskalta laskevia ja retkieväitä ostavia asiakkaita. Ostan siis muualta, lasken muualta ja varotan kaikkia kavereita.

 16. Gary82 sanoo:

  Ei itsellä ainakaan ole tuolla ollut ikinä mitään ongelmia, päin vastoin. Aina on tervehditty iloisesti ja oltu ystävällisiä. Oli paikalla sitten veneellä tai autolla. Luiska asiaan en ota kantaa, mutta ei minulla ainakaan ole tuolta ostetussa poltto-aineessa koskaan ollut vettä tai mitään muutakaan, mikä ei sinne kuulu.

 17. Sami10 sanoo:

  Onko noi ko. huoltoaseman pumput korttiautomaatteja eli saako sieltä kahvilan aukioloajan ulkopuolella menovettä? Kun näin alkukeväästä näyttää olevan vain viikonloppuisin auki….

 18. Sami10 sanoo:

  …ja jos ei, niin mistä saa polttoainetta kortilla välillä Helsinki-Porvoo? Ilmeisesti Hamarista ainakin?

 19. Veneetön sanoo:

  Tätä palstaa lukiessa alan ymmärtää miksi en veneile, veneilijät taitavat olla toraisaa, varsin pikkumaista ja sisäänpäinlämpiävää väkeä.
  Tämä voittaa melkein vauva.fi:n ,päivän parhaat naurut. Kiitos.
  Seuraavaksi joku varmasti huomauttaa yhdyssanavirheistä?

 20. Nuoriveneilijä sanoo:

  Erittäin mukava paikka, perheen vene ollut satamassa jo viisi vuotta. Hommat hoituvat, talvisäilytys onnistuu samoin kuten veneen nosto syksyllä ja lasku keväällä. Apua saa aina, joko omistajilta taikka sitten muilta kanssaveneilijöiltä. Hyvällä paikalla ja monipuoliset palvelut, eikä ole hinnallakaan pilattu =) Mukava käydä pienten muksujen kanssa ihmettelemässä paatteja

 21. J sanoo:

  Köyhät kyttäävät hintoja. Niin kauan kuin rahalla saa menovettä niin mitä väliä. Ja jos viitsisitte opetella Ruotsin alkeet, saisitte hyvää palvelua. Viimeksi kun laskin venettä luiskalla, sain laskuapua paikallisilta sekä täyttivät vielä tankin. Kannattaa olla osa niitä, jotka puhuvat Ruotsia, palvelu toimii ja elämä on kivaa.

  Vinkki, mongertakaa Ruotsia, niin polttoaineen hinta on edullisempi kuin maa-asemilla.

  Ja muistakaa nopeusrajoitus, ettei meidän veneiden fendereihin tule naarmuja. Kameravalvonta onneksi paljastaa syyllisen (=maksajan).

 22. Tero sanoo:

  ”Vaikka Karhusaaressa veneilijöille tarjotaan Helsingin halvin polttoainetta, laskuksi tuli lähes 1 500 euroa.”

  http://www.hs.fi/kaupunki/a1341292493638

Kommentoi

X