Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

470 MM, La Rochelle: Lindgrenit vielä mitalitaistoon?

09.08.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Gian Luca di Fazio

Tuulta saatiin torstaina odotella pari tuntia ennen kuin päivän lähdöt saatiin alkuun, jonka jälkeen tuulen vaihtelut toivat harmeja myös suomalaispurjehtijoille.

Joonas ja Niklas Lindgren ottivat päivän kolmessa lähdössä sijat 11, 16 ja 13 eli sijoittuivat päivän päätteeksi 17:nneksi. Matkaa kahdeksan parhaan joukkoon on reilut kaksikymmentä pistettä.

– Huomiseen tsemppaamme uudestaan, sillä meillä on mahdollisuudet mitalitaisteluihin hyvällä purjehtimisella ja pienellä riskinotolla, Joonas Lindgren uskoi torstaina.

Kultaryhmässä kilpaillaan perjantaina vielä kahden lähdön verran. Kahdeksan parasta jatkavat lauantain mitalikilpailuun taistelemaan maailmanmestaruudesta.

Miikka Nikkilä Leo Tykkyläinen ottivat pronssiryhmässä kaksi ykkössijaa, mikä nosti heidät 81:nneksi. Okko Konttisen – Zacharias Stillin päivän kaksi ensimmäistä purjehdusta päätyivät sijoille 20 ja 8 ja he ovat kokonaissijalla 88:s niin ikään pronssiryhmässä.

Naisten hopearyhmässä Rosa Lindqvist – Annina Takala purjehtivat sijat 8, 8 ja 11 ja ovat kokonaiskilpailun 37:s.

Miesten kilpailussa johdon ottivat torstaina Ranskan Pierre Leboucher – Nikolas Le Berre. Naisten kilpailua johtavat Uuden-Seelannin Jo Aleh – Polly Powrie.

Mestaruudet ratkeavat lauantaina.

Lisätietoja

Lähde: Suomen Purjehdus ja Veneily
Kuva: Gian Luca di Fazio

X