Pääset lukemaan sivustoa tämän mainoksen jälkeen.

Tilaa
Uutiset

470 EM, Formia: Lindgrenit 13:s

15.06.2013

KirjoittajaKiti Westerback

Pepe Korteniemi/SPV

Italian Formiassa parhaillaan käynnissä olevissa 470-luokan Euroopan mestaruuskilpailuissa saatiin käytyä tänään vain yksi lähtö, kun kevyt tuuli piti kilpailijat rannassa.

Joonas ja Niklas Lindgren olivat lähdön 23:s, mikä jätti heidät kilpailussa kokonaissijalle 13. Näin ollen Lindgrenin eivät päässeet taistelemaan huomiseen mitalilähtöön, jonne ylsi Italian EM-kilpailuissa kahdeksan parasta.

Toinen suomalainen venekunta Miikka Nikkilä ja Leo Tykkyläinen olivat 64:s

Kevyt tuuli oikutteli tänään.

– Tuuli yltyi hetkeksi tänään noin kolmeen metriin, mutta tyyntyi sitten kesken lähdön. Se jäi ainoaksi lähdöksi tänään, Joonas Lindgren kertoi.

Kone vielä ruosteessa

Veljekset eivät jääneet harmittelemaan sijoitusta. Jo kilpailuihin lähdettäessä tiedettiin, että viimeinen tuntuma ja silaus ovat vielä ”hakusessa” pitkän opiskelukevään jälkeen. Lindgren arveli jo aiemmin, että treenin puute näkyy vielä hiukan ”ruosteena koneessa”, mutta moni osa-alue on mennyt kilpailun aikana eteenpäin.

– Emme päässeet oikein parhaimpaamme, mutta emme ole tähän tilanteeseen kuitenkaan pettyneitä. Elokuun maailmanmestaruuskisoissa tavoitteet ovat korkeammalla, Joonas Lindgren hymyili.

Ranska johdossa

Kisan johtoasemassa jatkoivat tänäänkin Ranskan Sofian Bouvet ja Jeremie Mion, kun he ohittivat eilen jo pari päivää hiukan epätasaisempia lähtöjä ottaneet australialaiset Mat Belcherin ja Will Ryanin.

Lisätietoja

Lähde: Suomen Purjehdus ja Veneily ry
Kuva: Pepe Korteniemi/SPV

X